Aandeelhoudersregister

Bent u CEO of ondernemer van een organisatie? Dan wilt u het liefst zoveel mogelijk tijd besten aan uw core business. Het doel van iedere onderneming is immers om zoveel mogelijk winst te maken. Dit doet u door zoveel mogelijk met belangrijke zaken bezig te zijn die in het belang zijn van uw onderneming en niet door veel met randzaken bezig te zijn. Toch zijn er randzaken die af en toe uw aandacht verdienen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aandeelhoudersregister. Een aandeelhoudersregister is een verplicht document en is tevens direct onmisbaar. Als u een aandeelhouder bent van een NV of een BV is dit uw bewijs dat u een aandeel van de onderneming bezit. Zonder dit document bent u kort door de bocht gezegd officieel geen eigenaar. Om veel narigheid te voorkomen moet u dit document dus goed bewaren. In dit artikel geven wij u daar een handige oplossing voor: Een online centraal aandeelhoudersregister!

Bewaar uw aandeelhoudersregister online

Het is mogelijk om zelf uw aandeelhoudersregister te bewaren in bijvoorbeeld een kluis. Daarnaast kunt u het ook eenvoudig in uw belangrijke documentenmap bewaren. De kans dat het kwijtraakt is bij beide opties alsnog aanwezig. Daarom kunt u er ook voor kiezen om een aandeelhoudersregister online te bewaren. Er zijn namelijk notarissen die online uw aandeelhoudersregister voor u kunnen bewaren. Hierdoor weet u zeker dat u dit document nooit kwijt zal raken. Notarissen vragen hier vaak weinig geld voor waardoor het voor u nog interessanter is om dit document onder te brengen in een veilige online omgeving.

Zoek een notaris die het online voor u bewaart

Lijkt u het ook handig om uw aandeelhoudersregister online te laten bewaren? Bekijkt u dan eens op uw gemak welke notarissen de mogelijkheid aanbieden om online een aandeelhoudersregister voor u te bewaren. Door uw aandeelhoudersregister weet u in ieder geval zeker dat u dit document nooit kwijt zal raken.